Projecte de Mozart amb el musical “El lleó i el ratolí”

Aquest material es pot montar en forma de teatre o simplement en forma de cantata. Està fet amb l’adaptació de les obres més representatives de Mozart adaptades en forma de 7 cançons que van contant la faula clàssica d’Esop del “Lleó i el ratolí”. Tot el arranjament musical està fet pel mestre Miquel Amor, de l’escola Sant Ignaci. Els materials documentals i el wix estan fets per Ana Pitarch.

 Musical “Un conte de Nadal” (adaptació del clàssic de Charles Dickens)

Aquest teatre està montat a partir de la novel·la de Dickens “A Christmas Tale”. La mestra Noelia Segura va adaptar el text al teatre, amb més o menys 25 personatges (és flexible, podria fer-se per a menys o més alumnes), i les músiques estan posades per Ana Pitarch, són cançons adaptades al valencià a partir de nadales tradicionals angleses i altres obres instrumentals.

Teatre-musical per a 2n de Primària: “L’escarabat Bum Bum”

Aquest teatre-musical està montat o bé per a fer una cantata amb narradors o per a fer una obra de teatre amb els personatges de les cançons. Es tracta d’una història on els protagonistes són els personatges de les cançons populars catalanes (l’escarabat bum bum, la nina dalt del cotxe, el cargol treu banya…), publicada a la revista Cavall Fort (les imatges són de la revista). Algunes bases instrumentals s’han tret d’internet i d’altres han estat refetes per Ana Pitarch.


Musical “Un conte de Nadal” (adaptació del clàssic de Charles Dickens)

Un altre teatre musical basat en l’obra “Un conte de Nadal”, de Dickens. La professora Cristina Mestre ha fet l’adaptació prenent materials del teatre del mateix nom que tenim fet en esta pàgina, fet per Noelia Segura i per mi mateixa, i l’ha ampliat i enriquit molt amb activitats de recerca sobre la música i sobre l’obra. Està pensat per a alumnes de 2n de la ESO.

Properament…
…més projectes.