Secció “joietes” de youtube!

En esta secció podeu trobar eixos vídeos de youtube que ens sorprenen per la seua originalitat musical, per la seua qualitat i per l’habilitat que demostren els seus creadors. Allà anem!


Radioactive” de Imagine Dragons, feta pel grup vocal Pentatonix i per la violinista Lindsey Stirling

Fantàstic vídeo sobre els estils de ball dels segles XX i XXI, molt complet (des del twist fins al Gangnam style!)

Parlant de música i cinema: ací teniu el tema principal de “El fantasma de l’òpera”, una obra molt famosa que es va fer pel·lícula i musical.

La canta la soprano Edyta Krzemien i Dharni, un beat-boxer


Cançons de “Daft Punk”, grup de música electrònica, però fetes amb veu (i amb beat-box!)

A tots ens agraden les històries d’herois i heroïnes i de malvalts i malvades. Ací teniu un recopilatori de veus de “villanos” de les pel·lis de Disney. Al nostre país tenim uns dobladors i dobladores excel·lents, i en el vídeo els podeu vore cantant:

Què fa i quins aparells utilitza normalment un “beat-boxer”? Tom Dhum, beat-boxer professional, ho explica d’una manera molt divertida:


Gimnàstica acrobàtica impresionant!

De provar-ho a casa ni parlar-ne, eh?

Voleu fer esport amb el nostre campió de patinatge sobre gel Javier Hernández? Us asseguro que us divertireu i us riureu!

Què passaria si un dia ens trobarem una batería invisible? La sabríeu tocar?


Està cançó és especial perquè està feta per xiquets com vosaltres. Endevineu qui és el de la careta de mico? Siiii, és el profe de música!!

THE WIKISINGER from Touché Videoproduktion on Vimeo.

Estudiar l’acústica d’un lloc a l’hora de gravar és molt important per a un músic. Si no us ho creieu, observeu quina diferència!

Què passaria si es trobaren el senyor compositor del Barroc J. S. Bach, a l’any 1770, i el grup “The Jackson 5”, dels anys 1970?

Doncs algo així…


Esta es la mateixa banda que la de dalt, es diuen “Furious Monkey House” i van aconseguir tanta fama que fins i tot van gravar la cançó de la pel·li “Zipi y Zape”!

Música feta només amb paper. No es pot fer, dieu? Mireu, mireu…

I ací teniu als grans “Two cellos”, dos músics xelistes que mesclen música clàssica amb música actual. En aquest cas, d’AC/DC:


Espectacular coreografia de hip hop (de popping, en concret) amb una de les precioses sonates de Beethoven. Este grup de ballarins coreans van participar en un concurs amb esta coreografia i es van endur un premi especial, i no és d’estranyar.

El del trineu se la pegarà? No se la pegarà?? Què passarà al final?

Una bona manera d’escoltar la famosa 5a sinfonía de Beethoven