Cançó per a flauta: “Polca”

Avui hem repartit una nova cançó per a flauta amb la qual els alumnes poden seguir practicant el SI i el LA. És una cançó de Jesús Debón, del llibre “Siringa 1”, i es diu “Polca”.A baix teniu el vídeo amb la cançó a la velocitat del llibre de flauta del que està treta, però baix del vídeo teniu tres velocitats més per a que pugueu practicar-la com més còmoda us parega.

NOTA PER A LES FAMÍLIES: l’objectiu no és que aconseguisquen tocar una cançó “a màxima velocitat”, sino que ho facen bé, seguint la pulsació i fent la digitació a un ritme que els resulte còmode, per tant és igual si aconsegueixen fer la cançó amb la versió ràpida o amb la lenta, el que compta és que ells la puguen fer seguida sense entrebancar-se massa.“Polca” a velocitat moderada

“Polca” (velocitat moderada)

“Polca” a velocitat lenta

“Polca” (velocitat lenta)

“Polca” a velocitat molt lenta

“Polca” (velocitat molt lenta)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *