Tenim el nostre propi canal a youtube!

A partir d’ara totes les publicacions de Ràdio Artero les podrem vore al canal de youtube de “Música a l’Artero”. Cal remarcar que youtube permet, tal i com fem amb tot el contingut d’este blog, marcar els vídeos amb una llicència Creative Commons, per tal de protegir el contingut davant d’usos inadequats.

Podeu accedir-hi punxant damunt de la imatge següent:

One thought on “Tenim el nostre propi canal a youtube!

  1. Gràcies per tornar a confiar en Carmen! Ella encantada de mostrar com toque el seu violí i de poder ensenyar-ho als menuts.

    1. Clar, ella encantada i els alumnes també. És un valor que cal aprofitar, el que hi haja alumnes tan avançats amb els seus instruments, són un exemple de disciplina, de “treball de formigueta” i de gust per les arts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *