Audició de música de pel·lícules

Avui a primer hem començat a treballar les audicions de temàtiques (concretament, el tema era la música de pel·lícules). Hem pogut parlar de tres tipus de pel·lícules: de pirates, de misteri i de naus espacials. Ajudant-nos de les imatges que podeu veure a la presentació d’esta entrada, hem parlat d’estos tipus de pel·lícules i a més hem mirat els instruments que escoltariem després.

Com que el timbre dels diferents instruments és una qualitat del so més difícil de distingir, abans d’escoltar directament les bandes sonores de les pel·lícules hem escoltat els instruments o grups d’instruments per separat. Així, els alumnes han pogut distingir perfectament cada so.

Després, hem escoltat les bandes sonores, i la que menys ens ha costat de distingir era la de misteri, perquè té una música fluixa i com “d’anar caminant amb la punta dels peus” (paraules literals dels xiquets). Les altres dos són molt més paregudes perquè les dos són músiques d’aventures, i tenen un ritme més animat. Encara així, molts alumnes coneixien ja la melodia de “Pirates del Carib” i quasi tots han reconegut la de “La Guerra de les Galàxies”. Com es nota que ara torna a estar de moda!

Us deixo ací les músiques per si les voleu tornar a escoltar a casa.

Grup de vent metall

Grup de corda

Plats

Saxo

Timbales

Triangle

AUDICIO 2N

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *